TonZon

  • Home
  • Informatiepagina
  • TonZon

Wij hebben een samenwerkingsverband met TonZon.

TonZon is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het isoleren van kruipruimtes.
Op de bodem van de kruipruimte leggen wij een stevige isolatiefolie en tegen de onderkant van de vloer bevestigen wij thermokussens.

De bodemfolie is een eenvoudige, maar doeltreffende oplossing om je kruipruimte vochtvrij te krijgen en te houden. De lucht die vanuit de kruipruimte omhoog komt is hierdoor droog, waardoor je woning minder vochtig is. Met bodemfolie van Tonzon kunt u afscheid nemen van muffe, vochtige kruipruimtes.

Met de innovatieve thermoskussens van Tonzon zijn koude vloeren voorgoed verleden tijd. Vloeren verliezen hun warmte door uitstraling naar de kruipruimte en funderingsmuren, maar met onze thermoskussens reduceer je dit warmteverlies naar vrijwel nul. Met als resultaat dat het wooncomfort verbeterd en je flink bespaart op stookkosten. Daarnaast is de vloer isoleren met Tonzon materialen de meest mens en milieuvriendelijke oplossing én is dit type vloerisolatie geschikt voor bijna alle vloeren!

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen dan komen wij graag bij u langs om u verder te informeren. Ga hiervoor naar het contactformulier.
 

 

Share our website